T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Egirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 28/08/2018

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi modern tibbin gerektirdiği bütün donanımlara sahip bir dal hastanesidir. Yurt içi ve yurt dışından hastaların   tercih etmesi sebebi ile bir markadır ve bu marka adına yakışır şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. 4’ü yoğun bakim olmak üzere 100 yatak kapasitesi ile İç hastalıkları,nöroloji,fizik tedavi ve rehabilitasyon,çocuk hastalıkları,genel cerrahi, kulak burun boğaz, ortopedi ve travmatoloji, anestezi reanimasyon  branşlarinda toplam 19 uzman hekim ile hizmete devam etmektedir. Yapılan birçok tibbi ve medikal tedavinin yani sıra güncel tedavi yöntemlerinden ön çapraz bag ameliyatları, kapalı ve açık omuz cerrahisi ameliyatları, spor cerrahisi ve PRP tedavisi  yapılmaktadır. Ayrıca diş polikliniği, yoğun bakim ünitesi, diyaliz ünitesi, fizik tedavi ünitesi, emg ünitesi ve acil servis ile hastalarımızın ihtiyacını karşılayacak birimler mevcut olup aktif halde hizmet vermektedir.

Özellikle felçli ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan hastaların son teknoloji robotik yürüme cihazı ile fizik tedavileri hastanemizde sağlanmaktadır.

Eğirdir ekehtrh (2).jpg

Eğirdir ekehtrh (3).jpg